Nov 9, 2017

84 sidor som stärker svensk industri


Nu har den senaste utgåvan av Teknikprodukters uppskattade Tätningskatalog kommit – ett värdefullt verktyg som varje dag hjälper svenska företag att hitta smartare, effektivare och säkrare tätningslösningar.

Med hjälp av vår Tätningskatalog kan den svenska industrin fortsätta stärka sin ställning och konkurrenskraft på den internationella marknaden. Något vi är väldigt stolta över.

Det krävs dock mer än en massa siffror och tabeller för att göra vår Tätningskatalog till vad den är – det krävs en själ. Den själen består av oss som arbetar på Teknikprodukter. Vi är ett trettiotal engagerade medarbetare som brinner för att hjälpa dig hitta de bästa tätningarna för just ditt projekt.

Testa oss gärna – vi älskar utmaningar och tar oss an alla uppdrag med service, kunskap och engagemang i världsklass!

Skicka ett mejl till order@teknikprodukter.se eller ring 036-37 62 00 för att beställa den nya utgåvan av Tätningskatalogen. Givetvis helt utan kostnad!

Om du föredrar att bläddra i en digital katalog, hittar du exakt samma information på teknikprodukter.se. Där kommer du dessutom inom kort kunna beställa alla våra standardtätningar direkt i vår välsorterade webbshop.
 • May 22, 2018

  Affärer i fokus under Elmia Produktionsmässor

  Nyheter Svensk industri går för högtryck och står inför teknikskiften som kommer att förändra hela tillverkningsindustrin. Det var tydligt när Elmia Produktionsmässor bekräftade sin plats som Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri.
  0
 • May 22, 2018

  Ytterligare ett rekordår för SMC Automation

  Branschnytt Torbjörn Lundberg, VD för det svenska bolaget berättar att Automation kommer tidigt i konjunkturcyklerna, och ser ännu inga tecken på minskad efterfrågan, tvärtom är orderböckerna fullare än någonsin.
  0
 • May 22, 2018

  Mässmaskinen gick till Gotland

  Branschnytt Snabbare och effektivare i både stora och små serier. Det är planen med nya maskinen som Gotlands Svets & Smide slog till på under Elmia Produktionsmässor.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • PLAY: Uniti träffar Koenigsegg

  Svenska elbilsuppstickaren Uniti besöker Christian von Koenigsegg. Se vad superbilsentreprenören har att säga om lilla Uniti.
  0